26 Huller Klar Akryl Gennemsigtig Kosmetiske Makeup Børste Stå Arrangør Læbe Stå For Den Daglige Brug Af Kvinderne Hjem


Tags: max makeup organizer, klar akryl makeup pensler indehaver, planlægning kosmetik akryl, akryl kompakt organizer, amazon klar makeup organizer, sequined makeup holder, makeup orgel, indehaveren makeup organizer, acryl brush holder, lilla makeup børste.

kr55.83 kr61.36
  • På lager
  • v1001


Funktioner: Lavet af Akryl 100% Helt Nye og Høj Kvalitet! Mode, Unikke og Charmerende design Note: Da forskellige computere vises farver forskelligt, farven af det faktiske produkt kan afvige en smule fra de ovenstående billeder.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

Tak for din forståelse og glad for købet!

Specifikationer: Materiale: Acryl Farve: Som vist på Billedet

Bemærk: denne måling kan være 1 til 3 cm (0.39 at 1.18 tommer) unøjagtige fejl.Kan der være lille farve afvigelser på grund af forskellige displays.

Om Forsendelse:

1. Shipping til de fleste lande ved sælgers metoder

2. Ordrer vil fortsætte rettidigt og inden for 5 dage efter betaling kontrol.

3. Du skal sørge for din shipping adresse, modtager FULDE navn, telefonnummer,., postnummer all right, når du placerer en ordre,hvis du ikke kan modtage varer på grund af forkerte oplysninger,vil vi ikke er ansvarlige for.

4. Levering Transit Tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i løbet af ferien. 5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen og give dig et svar så hurtigt som muligt.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Retur & Tilbagebetaling: Hvis der er nogle problemer med kvaliteten, når du modtager varerne, bedes du kontakte os, og send os et billede(r) inden for 7 Dage .Efter vores bekræftelse, kan du sende det tilbage til os, og vi vil sende en ny til dig eller returnere pengene til dig.Om Feedback: 1. Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du tage et minut til at give os en FEM-STJERNET feedback og efterlade nogle kommentarer, og vi vil gøre det samme for dig.Vi vil virkelig sætte pris på det! 2. Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback.Vi vil forsøge alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at løse ethvert problem.Tak så meget !!


  • Materiale: Akryl


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer