OneTigris Taktiske Hjelm Taske til transport Airsoft Hurtigt Hjelm Hjelm MICH


Tags: aero cykel hjelm, integreret retro hjelm, hjelm militære, cp fma hjelm, kinder downhill hjelm, visor ops kerne, airsoft gun, posen onetigris, hurtig af-hjelm tilbehør, hjelm til motorcycl.

kr144.94 kr181.18
 • På lager
 • v105


Hvorfor Vælge OneTigris Taktiske Hjelm Taske KB03? Har du prøvet at bruge en taktisk hjelm sag at bære din hjelm og gear?Du kommer til at elske denne.Med en 6L lagerplads og blød indvendig foring med justerbare stropper, alle designet til at holde din hjelm på plads, beskyttet og let tilgængelige.Det kommer med X bungees med justerbar snor låse til sikring af lyse tilbehør.Brug MOLLE stropper og remme til at fastgøre pakke på dit grej, og du er alle indstillet til et godt spil.Specifikationer: Materiale: 1000D Nylon, YKK Lynlåse Dimensioner: 11"*9"*6"/28cm*23cm*15cm Vægt: 14.1 oz/400g Last Kapacitet: 6L-Pakken Indeholder: 1*OneTigris Taktiske Hjelm taske ( Ikke omfatter helemt! )

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre SKAL passe til din leveringsadresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vibeplayer.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, Hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Vibeplayer.dk.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.


 • Der Gælder Mennesker,: MÆND
 • Sæson: Universal
 • Hoved Omkreds: 61-62cm
 • Alder: >14 År
 • Type: hjelm
 • Sport: Andre
 • Stil: Fuld-dækket
 • Mærke: ONETIGRIS
 • Model-Nummer: TG-ZKB03
 • Materiale: ABS
 • Item: hjelm taske


Henrichkevin
2020-08-28
5/5
Super fast delivery!
Sebas18 40
2020-09-29
5/5
good quality. OneTigris always has good quality. I recommend it.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer