Dørtrin til Renault-fabrikken 2010-2018 trin plade indvendige trim tilbehør beskyttelse scuff bil styling dekoration stempel model


Tags: bil dørtætningen, duster renault, auto seal, Duster, puf, sofa, duster spoiler, antenne duster, nøglering avto, dacia duster, døren.

kr89.18
 • På lager
 • v1273


SERVICE Quality Assurance Alle produkter på Tmall er godkendt til salg i Rusland og er købt fra officielle leverandører. Kurer levering Vi leverer fra et lager i Moskva med kurer til din dør eller postamat. Hvis din adresse er ikke omfattet af courier service, vil vi sende ordren via mail. Modtagelse af en ordre, Før du åbner en pakke i overværelse af en kurer eller post medarbejder, kontrollere den for skader. Du kan returnere varen uden at give nogen grund til, inden for 7 dage fra modtagelsen. Alle pakker er leveretkun med nummer, hvis du ikke kan spore pakken, bedes du kontakte os . Ordren vil blive sendt ud inden for 1-7 hverdage efter din betaling er bekræftet. Alle varer vil blive sendt på forskellige tidspunkter, fordi det tager forskellig tid for at skabe pakkens emballage. Leveringen er meget hurtig, bedes du spore det antal spor, den opbevaring periode af e-mail-elementer i det russiske postvæsen er 30 dage fra tidspunktet for ankomst .

Kære kunde, Vi kan kun annullere en ordre op til 24 timer fra det tidspunkt for oprettelsen . Efter 24 timer, at vi ikke kan annullere ordren, da det er behandlet og sendt. Hvis du har brug for at ændre leveringsadressen, kan du efterlade os en besked på din ordre inden for 2 dage, ellers vil vi sende din ordre er baseret på den adresse, du har angivet i ordren. Hvis adressen er forkert, den pakke vil blive returneret til afsenderen, så bliver du nødt til at betale portoen. Sørg for, at du har indtastet den korrekte adresse.Levering er 3-25 dage ( afhængigt af den afsides beliggenhed af region), Hvis du ikke har modtaget din bestilling i løbet af den beskyttelse periode, bedes du kontakte os . Vi vil hjælpe og forlænge leveringstiden fra 1-30 dage til at beskytte din ordre. Alle produkter er kontrolleret før afsendelse og pakket i materialer af høj kvalitet. Vi gør vores bedste for at tilfredsstille alle vores kunder. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i den originale kvittering inden 7 dage fra modtagelsenrefusion eller ombytning. Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere returnering. Vi vil gøre en fuld refusion ved modtagelsen af de returnerede varer. Køberen betaler portoen for at sende varen tilbage.

GRATIS FORSENDELSE I RUSLAND DØR KARMEN FORINGER FOR RENAULT-FABRIKKEN 2010-2018

BESKRIVELSE

Produkt Materiale: Rustfrit Stål

Pakkens indhold: 4 stk. (dobbeltklæbende tape i prisen)

Installationsvejledning: Mangler

Overflade: Blank

Farve: Sølv

Kompatibel med biler: Renault-fabrikken 2010-2018 VENLIGST e-MAIL OS, HVIS DU HAR NOGEN SPØRGSMÅL OM PRODUKTET . VI VIL VÆRE MEGET GLADE FOR AT HJÆLPE DIG .

VEJLEDNING TIL INSTALLATION

PRODUKT BILLEDE

Din tilfredshed og feedback er meget vigtig for os og for andre købere. Hvis du kan lide vores produkter og services, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv anmeldelse og 5 stjerner. Vi vil være meget taknemmelig for dette. Hvis du er utilfreds, er du velkommen til at kontakte os, før du efterlade os en neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse de problemer,. Kvalitet Garantere 100% resultat Ubetinget refundering Indenfor 7 dage efter modtagelse, kan du

вернуть товар обратно Экспресс доставка В срок 25 дней


 • Materiale: Rustfrit Stål
 • Model År: 2010-2018
 • Emne Diameter: 0inch
 • Item Bredde: 0inch
 • Bil Model: Renault-Fabrikken 2010-2018
 • Mærke: AVTO MÅDE
 • Item Højde: 0inch
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Specielle Funktioner: Dørtrin
 • Element Type: Chrom Styling
 • Element Vægt: 0.3kg
 • Item Længde: 0inch
 • Model Navn: Dørtrin til Renault-fabrikken 2010-2018


Robert Fedida
2021-02-06
4/5
The goods did not come, the money was returned

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer