H&D Håndlavet Glød Glas Vandmænd & Octopus Dyr Bryllup Kunst Glas Blæst Tabel Ornament Håndværk Hjem Figur Gave


Tags: figur inde for anime, fangarme blæksprutte glas, octopus humør, smykker medusa, indretning feng shui, jellyfish lampen, octopus statue, glas vandmænd vedhæng, 20 inkubator, lysende figurer kaktus.

kr276.62 kr325.45
 • På lager
 • v161


Produkt Navn:H&D Håndlavet Glød Glas Vandmænd & Octopus Dyr Bryllup Kunst Glas Blæst Tabel Ornament Håndværk Hjem Figur Gave

Specifikationer: Materiale: Glas .Produkt størrelse: 5.5*2.7,Nw:1035g/stk.Pakkeliste: 1* Glas Dyr Skulptur med en gaveæske.Efter de stråler fra solen, Vandmænd&Octopus ornament automatisk skinner i mørket.Det vil være fint på en mørk nat.Råvarer af det produkt, er igennem vores nøje udvalgte af høj kvalitet råvarer, indeholder ikke skadelige for menneskers sundhed materiale, bedre beskyttelse og familiens sundhed.Pakket godt ,leveres i en stor præsentation kasse gør det til et ideelt gave.Hvert stykke af Liuli ' s kreationer en af en slags.Glas blæst kunst er unik, verden er ikke helt den samme hånd-blæst produkter.Kan bruges som bryllup ,boligindretning, Brevpresser, kontor display ornamenter, Julegave, og enhver festival gave.

BEMÆRK: Da dette er en færdig mand-side.Hver enkelt er unikke og anderledes.Og der er en lille boble på figurer som blæst glas.Tak skal du have.

1.vi sender til hele verden,vil vi skibet ud via KINA POST/DHL/EMS/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest økonomiske og pålidelige fragt service, men nogle gange, internationale delivedry er meget afhængig af den lokale told-og post service. 3.Hvis du ikke modtager du varen til tiden, bedes du kontakte os for yderligere assitance.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen,men kunne du tage en høj kvalitet, foto og vise til os. 1.De fleste af de betalingsbetingelser, der er acceptable gennem Escrow,SRILL,VISA,WESTERN UNION,QIWI WALLET,KREDITKORT. 2.Hvis du støder på problemer under betaling forarbejdning,pls kontakte os for at få hjælp. 3.Spærrede er meget sikker og bekvem.Tak for din bestilling,vi ønsker, at du har en behagelig shopping oplevelse. 1.Hvis du er tilfreds med vores produkter,pls efterlade en positiv feedback til os.vi vil give en "5 stjerner" feedback til hver køber. 2.pls kontakte os, før du forlader et nagetive feedback,vi vil gøre mit bedste for at sovle vores problem.Etableret i 2002, H&D Crystal Co., Ltd er en professionel producent af crystal håndværk.Vores firma er beliggende i Pujiang,Zhejiang-provinsen, Kina, mens den udenlandske handel afdelingen er i Yiwu, dækker et område på 800 kvadratmeter.Der er en vis værelset 200 kvadratmeter for dit besøg når som helst.Vi er engageret i produktion, design,udvikling og eksport af alle former for krystal karakteristiske produkter, herunder candleholder serie, parfume flaske seriess, fotoramme-serien, porcelæn osv.Undtaget avancerede faciliteter såsom skæremaskiner, polering maskiner, vi har også et datterselskab af professionelle gave-emballage, der er specialiseret i design og fremstilling af forskellige typer af høj kvalitet gaveæske.Vi stræber efter at skabe produkt af højeste kvalitet standard, og gå meget langt for at sikre, at du vil være stolt over at sælge vores varer.Kvalitet, godt håndværk og funktionalitet er ord, der beskriver vores produkter.Excellence in customer service, hurtig forsendelse metoder, teamwork og et godt omdømme er ord, der beskriver vores virksomhed.Vi hovedsagelig eksporterer produkter til Nordamerika, Europa og Sydamerika.Vores produkter går meget godt i udlandet.Vi altid holde os til vores mission, som er "at levere produkter og tjenester, der garanterer en overlegen værdi til vores kunder".


 • Glas figurer til boligindretning: Brevpresser Kunst Glas Vandmænd & Octopus Unikke XMAS Gaver
 • Glas dekoration: Glas Vandmænd & Octopus brevpresser dekoration
 • farve: Farverige
 • Stil: Moderne
 • Mærke: Hyaline&Dora
 • Kunst Glas Unikke XMAS Gaver: Glad Kunst&Collectible Souvenir Smukke Gaver, Kunsthåndværk, Boligindretning
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Størrelse: As picture
 • glas brevpresser: Souvenir-Home Wedding Gaver Dekoration
 • Glas Vandmænd & Octopus Håndværk: Fødselsdag Gaver , jul særlige gaver
 • Brevpresser: Kunst & Collectible,Brevpresser,Brugskunst,Gaver,Boligindretning
 • Form: Glas Vandmænd & Blæksprutte
 • Er Smart Enhed: No
 • Materiale: Glas
 • Tema: Dyr


Unnamedsongerr
2021-01-06
5/5
beautiful. thanks
Gigant Baster
2020-09-15
3/5
I received the crystal jellyfish but the colours of octopus were quite different from what i have seen on the seller photos. A little disappointed. Its ok, but seeing this on real i think i wouldnt order IT.
Oleg Zt
2020-11-28
5/5
Very nice object and very well packed. Received intact with a very fast expedition. Excellent seller

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer