En Form, Smart Sammenklappelig Guitar Stå Stabilt, Nemt at Transportere Guitaren Støtte Aluminium&ABS plast Guitar Tilbehør


Tags: for guitar holder, spike stander, stå violin, keramiske humbucker, floyde steg guitar, guitar stativ til 3, gybson akustisk guitar, sin danelektro guitar, guitar link, guitar hals støtte.

kr148.38 kr247.26
  • På lager
  • v18616


Kære køber, Tak for shopping i vores YUEKO butik, før du køber, vil vi give dig

nogle LOVER!

1 .Efter vi har sendt ud af pakken og sørg for, at du ikke får din pakke, vil vi give dig alle de tilbagebetaling.

Selv hvis levering timeout, kan vi stadig tilbagebetaling med din paypal-konto, så du kan shoppe her, uden at bekymre dig om at miste penge.

2 .Hvis det produkt, du fik har problemer , bedes du skrive en mail til os eller skriv os en besked, før du giver en tvist eller en negativ feedback, så vi kan behandle den så hurtigt som muligt og mere effektivt.

Du kan være sikker på shopping i vores YUEKO butik og nyde!!!

INDLEDNING: Det er En shape fold-kunne stå lavet af aluminium og ABS-plast, nem at bære og bruge.Unikke struktur design baseret på mekanik-princippet.Smart justerbar støtte puder og arme gør det stå tydeligt er egnede til forskellige størrelser og typer af strengeinstrumenter.Patenteret åbne-lukke design af støtte til arme gør det stå meget mere stabilitet.Blødt silikone puder i kontaktpunkter mellem instrument og står til at beskytte apparatet.Dimension:310x120x86×69 mm(sammenfoldet) Vægt: 480g

r

1. Dine penge er udbetalt til Vibeplayer.dk efter du modtager varen, Vibeplayer.dk vil give penge til vores konto .Og hvis vi er enige om at returnere de penge, det er Vibeplayer.dk give det til dig også.Så dette er sikkert ESCROW SERVICE.

2. Du kan gøre betaling for din ordre med Kreditkort, Penge Booker, Money Gram, Bank, T/T, Western Union mv.

1.Skibet tid afhænger af købers fortoldning tid eller andre faktorer som vejr eller placeringen af destination.Hvis du har set den pakke ankom din plads, kan du tjekke med told eller lokale posthus, så du kan få de varer snart.

2.Normal leveringstid med forskellige express company.

EMS : forventet leveringstid 5-10 hverdage

Kina post air mail :forventet leveringstid 15-45 arbejdsdage

ePacket : forventet leveringstid 5-10 hverdage,skib til OS

Posti Finland : forventet leveringstid 10-30 arbejdsdage, skib til rusland og Hviderusland kun.

Vibeplayer.dk Standard fragt : forventet leveringstid 15-45 arbejdsdage

Hong Kong Post Air Mail : forventet leveringstid 15-45 arbejdsdage

Andre udtrykker, at du ønsker , kan du kontakte os.

Vi vil automatisk lade en positiv feedback til alle, der har fuldføre transaktionen, og lad os positiv feedback.

1.Hvis du kan lide vores varer , bedes du give os et Fem-Stjernet feedback, og lad andre nyde det også.

2. Din feedback er meget vigtig for os , hvis du er utilfreds med det , bedes du venligst kontakte mig først i stedet for at give en negativ feedback, og på denne måde kan vi håndtere den mere effektiv.

3. Vi vil give fem starte feedback til hver nice køber for.

4.Venligst e-mail mig via "MINE BESKEDER" eller "Spørg Sælger Spørgsmål", hvis du har nogen spørgsmål om vores notering eller dit køb.

Vores varemærke er YUEKO,der er afsat til at gøre produkter og klang af høj kvalitet.Din støtte er vigtig motivation for os til at promovere de produkter og craftworks.

Velkommen til at lægge frem suggeations.Hvis der er nogen problemer ,bedes du kontakte os med det samme.Vi vil svare dig på første gang, og gør vores yderste for at gøre dig tilfreds.Hvis du er tilfreds med vores produkter,vil vi være oprigtigt værdsat, at du vil gøre en positiv kommentar til os!TAK!


  • Model-Nummer: GS-200
  • Type: STÅ
  • Mærke: YUEKO


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer