Vardsafe VS572R Omvendt Kamera og Udskiftning Spejl Skærm til Citroen Jumpy / Peugeot Expert / Fiat Scudo / Toyota ProAce


Tags: citroen forsendelse, toyota-logoet omvendt kamera, Peugeot 3008, peugeot expert 2014, bil dørlås ford, flag peugeot, touch-panel digital video kamera, toyota proac, for peugeot expert, tarago.

kr1 099.36
 • På lager
 • v18867


Vigtigt 1 : du bruge vores universal spejl montering pad, som er lim i din forrude hvis din van ikke har egnet spejl-knappen.

Vigtigt 2 : denne bremse lys bakkameraet passer til Citroen Jumpy / Peugeot Expert / Fiat Scudo / Toyota ProAce 2007-2016 års modeller.

Bremse Lys Udskiftning Af Kamera.Denne bremse lys vende kameraet er designet til at erstatte dine eksisterende bremse lys for en nem og fabrikken som har installeret.

Top-sensor, stor opløsning.vores bremse lys backup kamera bruger CCD-sensor og har en opløsning på 600TV linjer, hvilket betyder, at du kan få meget god video billede

Udskiftning bakspejl skærm.Hvis din van ikke har en egnet spejl-knappen eller ikke har en eksisterende bakspejl, vi har en universel montering pad i pakken, så kan du lime det på din forrude.

Fungerer ligesom almindelige reflekterende Rear View Mirror, samt en LCD-skærm.Dette spejl skærm fungerer som almindelig reflekterende rear view mirror, samt en HD LCD-skærm.

Linse justerbar.Denne backup-Kamera linse kan ændres lodret, hvis du har brug for de bedste betragtningsvinkel

12-24V bred spænding beskyttelse design.For at beskytte kameraet mod spændingsudsving, der er designet med bred DC12-24V.

100% Vandtæt .Dette kamera, der er bygget med rating på IP68, hvilket gør den 100% vandtæt.

Vardsafe Produkt Billede :

I boxen: 1 X bremse lys kamera 1 X 4,3 tommer udskiftning bakspejl skærm 1 X 10 meter video extension kabel 1 X spejl montering pad 1 X strøm tilslutning kabel 1 X installation kit 1 X manual

Vilkår Og Betingelser

Vi ikke garantere eller love, at brugeren vil ikke være i en ulykke eller på anden måde ikke kollidere med en genstand.Vi er ikke ansvarlig for fejl i dette system, som et resultat af misbrug, forkert installation, skader eller mis-håndtering af eventuelle elektroniske komponenter.Vi er ikke ansvarlig for følgeskader af enhver art,

Tilbagebetaling & Retur Politik :

Vi accepterer returnerer til ombytning eller tilbagebetaling, hvis det produkt, du modtager, har kvalitet, defekt eller ikke som beskrevet .Du vil få fuld refusion, hvis din ordre ikke ankommer inden for den leveringstid som lovet af os.

Forsendelse :

Vi skib i hele verden med DHL,FedEx,EMS,Kina Post og så videre.kontakt os, hvis pakken har ikke ankommer inden for den forventede tid ,vi hjælper dig med at spore det og give dig en tilfreds svar.Vi KUN sende til dit Vibeplayer.dk-adresse ,så sørg for, at din adresse i Vibeplayer.dk er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

Feedback :

Feedback er meget vigtig for os.vi stræber efter 100% kundetilfredshed, og sætter pris på din positive feedback.Kontakt os venligst for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback.

Kontakt os :

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller specielle krav .Chat med os online ved at trade manager eller forlade os besked til rådighed.

Hvordan til At Vælge Høj Kvalitet bakkamera : CCD vs. CMOS Image Sensor

De to typer af image-sensorer, der er til rådighed for rear view (backup) kamera systemer er CCD ("charge coupled device") og CMOS ("complementary metal oxide semiconductor").Den type billedsensor, at din bakkamera system bruger vil være den vigtigste faktor i vurderingen af billede kvalitet.Udover den overordnede beslutning, et kamera, der benytter en CCD billede sensor, vil give betydeligt bedre billeder under meget lave og meget lyse lysforhold.

Selv om der er nogle rimelig høj kvalitet CMOS-billedsensorer, ingen CMOS image sensor vil levere den kvalitet, image, at en CCD billede sensor vil give.Mange lavere pris (og nogle dyrere) systemer bruger den billigere og ringere CMOS image sensor

I betragtning af den mulighed, du bør altid vælge et bakkamera system, der benytter en højkvalitets CCD billede sensor fra en kendt producent.Sharp og Sony CCD billede sensor, og er den bedste til rådighed.Kabel vs. Trådløse

Mens billedet er fremstillet af en høj kvalitet trådløst system kan være okay, når køretøjet er i bevægelse, hver trådløs enhed (hver!) er modtagelige for forstyrrelser, og at dette vil blive værre, når køretøjet er i bevægelse.Fordi et trådløst system sender en video, billede gennem luften i stedet for via et kabel, der kan være nogle forstyrrelser fra en række forskellige kilder, herunder elektrisk interferens, high power radio-og tv-sendere, og mange andre kilder stødt på som køretøjet bevæger sig.Personligt er jeg STÆRKT anbefale et kabelbaseret system.

Infrarød Night Vision

Dette er nok en af de mindst forståede funktioner, der er tilgængelige, og endnu, det er en af de vigtigste funktioner.Selv om en høj kvalitet kamera (især en høj kvalitet CCD kamera) kan give et billede under en bred vifte af lysforhold (herunder meget lavt lys), kan det ikke give et klart billede i i nærheden af eller totalt mørke.Det er, hvor infrarød night vision belysning Led ' er (light emitting diodes) kommer i

På en høj kvalitet night vision kamera udstyret, er den infrarøde Lysdioder tændes automatisk, når de omgivende (baggrund) lyset falder til et niveau, der er for lav til billede sensor til at producere en høj kvalitet i billede.Den infrarøde Lysdioder fungere på en lys frekvens, der er langt ud over det menneskelige øje er evnen til at se, men billedsensoren i kameraet er designet til at opdage dette lys ligesom det synlige lys, som vi kan se.

Betragtningsvinkel Bred vinkel-kameraer give en bredere betragtningsvinkel, og er generelt mere nyttigt. 120 grader eller mere giver en anstændig vis, men mindre vinkler er stadig nyttigt, hvis der er monteret centralt.


 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Bakspejlet Skærm Størrelse: 4.3 tommer
 • Kamera-Funktionen: Bremse lys udskiftning
 • Shell Materiale: Plast
 • Skærm Opløsning: 800x480
 • Materiale Type: ABS
 • Vandtæt: ip68
 • Opløsning: 600 TV-linje
 • Betragtningsvinkel: 120°
 • Længde af Video-Kabel: 10M
 • Produkt model: Vardsafe VS572R
 • billede Sensor: Top CMOS
 • Type: Backup/Reverse-Kamera Til Sprinter
 • TV-System: NTSC/PAL
 • Skærm Type: Udskiftning
 • Linse Materiale: Plast + Glas
 • Mærke: Vardsafe
 • Ledning eller Trådløst: Wire
 • Alarm Type: Køretøjet Backup-Kameraer
 • Hjælpelinjen: Ja
 • Strøm, Spænding: 12V-24V


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer