Bil Bagerste Vinduesvisker Arm og Blade for VW Passat Variant B6 og B7 2005 -Bil Vindue Vinduesvisker


Tags: passat b7 europæiske, mazda 62, læbe bmw m4, læbe bmw f22, handske passat b7, mazda 3 mk2, opel zafira.en, passat b7 bank, bmw f30 shell, motor passat b7.

kr42.01 kr49.99
 • På lager
 • v18868


Bil Bagerste Vinduesvisker Arm og Blade for VW Passat Variant B6 og B7 2005 -2014 Bil Vindue Vinduesvisker

Features: Herunder viskerarmen og blade, et perfekt sæt til at hjælpe med at rense din bagrude.Premium-plast og fleksibel blødt lag design, jævn og lydløs tørre.Maksimal kontakt felt, fuldstændig rengøring.I henhold til den oprindelige model, perfekt pasform og nem at installere.Lavet af hårdt og materialer af høj kvalitet, det er holdbart for lang tid brug.

Specifikationer:

Materiale: Plastik

Farve: Sort

Alt Visker Længde: Ca. 35cm / 13.78"

Pakke Vægt: Ca. 122g

Montering: For VW Passat Variant B6 og B7 2005 -2014

Pakke Inkluderet:

1 x Bagerste Vinduesvisker Arm

1 x Bag Forruden Viskerblad

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. \ 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vibeplayer.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


 • Item Højde: 13.78inch
 • Element Vægt: 122g
 • År: 2014Year
 • Passat-År: 2005
 • Model Navn: Bil Vinduesvisker
 • Volkswagen Model: PASSAT
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Mærke: Qiilu
 • For Køretøj, Der Mærker/Modeller: VOLKSWAGEN
 • Specielle Funktioner: rens din bagrude
 • Materiale Type: Plast


John Lang5
2020-12-10
5/5
ok

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer