10stk Folde Landskab Orange Blomst Hegn-Sti haveplante Grænsen Kant Græsplæne Imiteret Sten, Hegn Hegn Jordforbindelse


Tags: plast kant græsplæne, hegnet t-spor, flex hegn canada, haven nettet, simpel græsplæne kant, dør hegn, gratis have kant, grænsen haven, haven skærm, spole elektrisk hegn.

kr43.05 kr78.25
  • På lager
  • v19151


Antallet af hegn: 10

Materiale: PP plast

Monolitisk hegn produkt størrelse: 25 * 23,5 cm

Enkelt stykke vægt: 65g

* 1. Naturlig dekoration: kanten af plast græsplæne er meget velegnet til at skelne mellem haven og græsplænen, som gør din have ser pænt og ryddeligt.De brostensbelagte udseende giver kant til at blande godt med græsplæne, og samtidig skabe en enestående landskab grænse, hvilket eliminerer behovet for at have kant, trimning og reducerer ukrudt.Det slanke design giver kant for ikke at tage for meget plads i haven, er godt beskyttet under de givne omstændigheder.

* 2. Let at installere, ved at én person: Denne plast græsplæne kant består af 20 stykker, til de er bløde nok til at være nemt klippes sammen, bøjet i en kurve, og bankede løs på jorden, alle disse operationer kan udføres hurtigt af én person , Ingen grund til at grave.

* 3. Lave vedligeholdelsesomkostninger: Efter korrekt installation, denne plast græsplæne trim vil forblive tilsluttet og placeret på plads på en solrig eller regnfuld dag.Hver del af kanten er tæt forbundet, og som kan modstå den daglige vind og regn uden at falde, uden at bekymre sig om hyppig vedligeholdelse.

* 4. Vejr-resistent materiale: plænen trim er lavet af høj kvalitet plast PP, som er holdbar og vil ikke være tæret, rådnet, smeltet eller brudt, som er bedre end andre metaller, træ og sten.

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

10 Stykker af Haven Hegnet


  • Type: Hegn, Espalier & Gates
  • Materiale: PP plast
  • Model-Nummer: JJ2019582


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer