13.5 Tommer LED Bil til Arbejde, Lys Bar FØRTE Bilen Oversvømmelse Lys Med kontakt Til Kabinettet Varevogn, Lastbil, Lastbil, Autocamper, Båd Led Lys D30


Tags: bar mand tilbehør, trailer lastbil, arbejdslamper, led lampe, god bil, telaio led panel, led end bar, garder, led, bil led.

kr47.91 kr68.42
  • På lager
  • v19203


35cm/13.5" Bil Indvendigt Led Lys Bar 5W 72 LED-Lampe med On/Off Switch for Varevogn, Lastbil, Lastbil, Båd, Camper

Produkt Beskrivelse:

1.Hyggeligt Behageligt Lys Kilde - vedtaget 72 pc ' er lyse lysdioder, at output 500lm lysstrøm af hvidt lys, det giver, at du hjemlige hyggelig og behagelig belysning, så du har mulighed for at gøre indvendige detaljerede job nemt ved nat,

2.Nemt at Skifte Kontrol - design med et Tryk På Sluk-knappen på den ene ende af det lys, bar, hvilket giver dig mulighed for frit at tænde eller slukke lyset, til enhver tid, hvis det er nødvendigt, bekvem for at tage god pleje af din baby, barn eller elsker kæledyr på night trips

3.Godt Konstrueret - lavet af energibesparelser chip, aluminiumlegering og høj transmittans PC dækker, med 3,5 w-lavt strømforbrug og 30.000 h lang levetid, dens bred belysning serien tilbyder tilstrækkelig lysstyrke til papir læsning, filer at se, video, foredrag osv

4.2-Måder Overflade Montering komme med en dobbeltklæbende tape for at holde fast på bilens interiør glat overflade og to Snap-beslag til bolte stabil montering (medfølger ikke), kan du nemt afslutte installationen inden for få minutter

5.Minimalistisk og Stilfuld - Euro-stil med enkelhed udseende, ikke kun for skarpt lys, men pryder din kærlighed bil, ideel til montering på varevogn, lastbil, AUTOCAMPER, campingvogn, autocamper, lastbil, trailer, båd og andre DC 12-80V automotives

Drej Lyse til Klarere!!!

Specifikation:

Input spænding:12V-86V

Effekt:5W

Lumen:500lm

Længde:35cm/13.5"

LED Antal.:72pcs SMD3528

Lys farve:Hvid(6000-6500K)

Vægt:300g

Bred Anvendelse:

Det er designet med en praktisk On-Off switch for enkel kontrol af led-lys, som er egnet for de fleste typer af varevogne, campingvogne, lastbiler,

campingvogne, autocampere og marine både med 12V DC strømforsyning.Desuden er, det kan ikke kun være som en bil lys, men kan bruges til mall montrer, smykker tællere,

garderobeskabe, værksted og andre steder med 12V DC strømkilde, der viser den charme af alle dine elementer.Klik på Tilføj til Indkøbsvogn og lægge din fantasi for sin specielle brug!

Pakken Indeholder:

1 x 72 LED Lys Bar

2 x Spænde Beslaget

1 x Tape

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vibeplayer.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Vibeplayer.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


  • Strømkilde: INGEN
  • Mærke: BR LYS
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: CCC
  • Model-Nummer: 20019910


Aice Shen
2021-01-19
5/5
Super produit

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer