Kraftfuld 4x30 Kikkert-Teleskop Til Kid Købe En Kikkert Få En DIY Teleskop Gratis For Camping Uddannelse Udendørs Spil Toy


Tags: grundlag kikkert, papir kikkert, praktica kikkert, digital kikkert, unge kikkert, barn kikkert, vis kikkert, døren kikkert, oprindelige kikkert, simpel kikkert.

kr20.70 kr27.58
  • På lager
  • v19236


Kraftfuld 4x30 Kikkert-Teleskop Til Kid Købe En Kikkert Få En DIY Teleskop Gratis For Camping Uddannelse Udendørs Spil Toy

Produkt Specifikationer:

Farve: Gul, Sort, Rød, Sort, Orange, Sort, Grøn Sort

Produkter materialer: PVC+ABS+Akryl

Forstørrelse: 4 gange

Farve: Sne-serien

Materialer: ABS Miljøvenlige Materialer

Størrelse: omkring.11cmx9cm

Antal: 1 Stk

Produkt Features:

1.Soft patch: Beskytte børns øjne

2.Faglige optik optik og lette membran: Beskytte børns syn

Diy telescope ( Købe en kikkert få denne gratis )

Dette er en pædagogisk legetøj.

Dine børn kan forstå den sunde fornuft og grundlæggende struktur af teleskopet.Vil bruge objektivet til at gøre et teleskop

og forstår princippet om objektiv afbildning.

Pakken omfatter: Konveks linse, konkav linse, hårdt origami, dobbeltklæbende tape

Bemærk:

1.Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.Sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

DIY Teleskop Eksperiment:

formålet med forsøget: 1. Forstår den sunde fornuft og grundlæggende struktur af teleskopet 2. Vil bruge objektivet til at gøre et teleskop

Eksperiment fokus: at forstå princippet om objektiv imaging

Eksperimentelle kognition:

Et teleskop er en visuel optisk instrument, der anvendes til at observere fjerne objekter.Det bruger brydning af lys gennem objektivet eller refleksion af lys konkav linse til at gøre det komme ind i det lille hul og konvergerer imaging energi, og derefter forstørre billedet ved hjælp af et forstørrelsesglas.I det væsentlige, det er at udvide synsvinklen af det menneskelige øje, og udvide den lille åbningsvinkel af fjerne objekter på en bestemt forstørrelse, så det har en større åbning vinkel i billedet plads, således at objekter, der ikke kan ses eller skelnes med det blotte øje bliver klar og Tydelig.Det er et optisk system, der holder den hændelse parallelle lysstråler, der udsendes parallelt gennem objektiv og okular.

Det konveks linse er lavet efter princippet af lys brydning.Det konveks linse er tykkere i midten og tyndere på kanten.Konveks linse har en konvergerende effekt, så det også kaldes en kondensator optik, mens en tykkere konveks linse forventes at være langt væk og konvergent.Linsen af en konkav linse har en tynd center og tyk periferien, som er konkave.Den konkav linse har en divergerende effekt på lys.Efter de parallelle stråler er afbøjet af den konkave sfærisk linse, den stråler afviger og blive divergerende stråler, og det er umuligt at danne et solidt fokus.

Eksperimentelle trin:

1) Forberedelse til forsøget.Ved den eksperimentelle udstyr: konveks linse, konkav linse, hårdt origami, dobbeltklæbende tape.

2) Afdække den dobbeltklæbende tape, og juster de to linser med spejl huller på pap (den flade side af linsen er knyttet til pap.

3) Fold den og lim i henhold til indrykning på pap (som vist til venstre) og endelig indsæt de to sider til at gennemføre produktionen.


  • Forstørrelse: 4 gange
  • Type: 4X30
  • Størrelse: Appx.11cmx9cm
  • Materialer: ABS Miljøvenlig
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)


Sentwali
2021-01-16
4/5
Delivery to Brest more than two months, the child liked it, you can take
Ocueva206
2021-02-08
1/5
Brehu Na. The goods do not send.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer