10mm indvendigt Gevind Plast Hånd Greb for Slibning Machine 5 PC ' er


Tags: drejeknap til 4mm aksel, 6mm indre hul knop, knop med gevind bolt, flange-button head screw, hoved skrue threaded knop, drejeknap til hul 6mm, knop indre hul 6mm, drejeknap til hul 4 mm, bakelit knop hul 4mm, drejeknap til 4mm hul.

kr51.53 kr73.64
  • På lager
  • v19480


Specifikation: Produkt Navn Grip Håndtag Materiale Plast Samlede Størrelse(Ca) 50 x 22mm / 1.9" x 0.8" (L*max.D) Inde indvendigt Gevind Dia(Ca.) 10mm Farve Sort Vægt 110g Pakke Indhold 5 x-Grip Håndtag

Beskrivelse: Fantastisk at bruge til at forbinde til håndhjulet af fræser, Drejebænk, slibemaskine og så på med skruen, conveninet at installere og behageligt greb.Vær opmærksom på, at målinger, der skal sikre, at det er det rigtige for dig, før du bestiller.

Om Forsendelse

1)WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4) Alle vores produkter er den genstand, fotografier, vær forvisset om køb.Men de viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5)SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7) på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Varme Tips

1)Hvis du ønsker at købe ind i store mængder, pls kontakt leverandøren.

2)prøv at give så detaljerede oplysninger som muligt til den adresse,som postnummer,fastnettelefon og mobiltelefon-nummer.

3), Da forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer, at stilen er den samme som vist på billederne.

4)Hvis russiske Føderation kunde, pls give dit fulde navn til os, andet måske kunne du ikke fået varerne.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Vi håber du vil give os en evaluering af den objektive sandhed.Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning
  • Stil: Moderne
  • Model-Nummer: M10*50 683
  • Pitch-række Specifikationer: 10mm
  • Type: Møbler Håndtag Og Knop
  • Materiale: Akryl


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer