Lang Håndteres Lotion Olie Creme Applikator Hoved, Krop, Ben Tilbage Badekar Børste Krat Massageapparat Brusebad Gnide Børste Badekar Forsyninger Værktøjer


Tags: lavendel olie hud, børste brusebad, epimedium macun, varm spa, krat uniform, bane, 108 mala, bee honey, bad salt, til bad og sauna.

kr41.76 kr59.64
 • På lager
 • v19798


Beskrivelse: føler du dig utilpas, hvis du ikke kan få nogle af dine dele af kroppen, der masseres, når der har et brusebad?Dette organ badekar massager kan hjælpe dig med at løse dette problem.Unikt design, der er let at anvende din foretrukne fugtighedscreme, solcreme eller solcreme til applikatoren.Med roterende kugler på overfladen, det hjælper til at give en lille smule pres på din krop jævnt, når du masserer, som giver en behagelig og effektiv massage.Glat lange håndtag hjælper dig med at massere unreachable dele af din krop med hænder uden nogen indsats.En sådan økonomisk og nyttigt element, hvorfor ikke kigge på det nu?Funktioner: 1.Vedtagelse af høj kvalitet materiale, som er ikke-giftige, hud-venlig og sundt at bruge. 2.Unikt design, der er let at anvende din foretrukne fugtighedscreme, lotion, badekar sæbe endda solcreme til applikatoren. 3.Med roterende kugler på overfladen, det hjælper til at give en lille smule pres på din krop jævnt, når du masserer, som giver en behagelig og effektiv massage. 4.Aftagelig lang håndtag hjælper dig med at massere unreachable dele af din krop med hænder uden nogen indsats, ud over at, er det praktisk at bære ud og rengøre. 5.Perfekt til bad massage af kroppen, især for ryg, arme, ben osv.Specifikationer: Materiale: PP + PS Farve: Som Billeder Vist Total Længde: 42cm / 16.5 tommer Head Diameter: 9cm / 3,5 tommer Pakke Vægt: 215g Type: Body Massager Funktion: Badekar Massage Af Kroppen, Især For Ryg, Arme, Ben osv Pakken indeholder: 1 x Applikator Hoved Med låg 1 x Håndtag

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vibeplayer.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


 • Hoved Diameter: 9cm / 3,5 tommer
 • Element Type: Badekar
 • Samlet Længde: 42cm / 16.5 tommer
 • Materiale: PP + PS
 • NETTO VÆGT: Som vist
 • Funktion: Bad Massage Af Kroppen, Især For Ryg, Arme, Ben osv.
 • Mængde: 1 Stykke
 • Ingrediens: PP + PS
 • Mærke: TMISHION
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model-Nummer: Badekar Body Massager


Alexsolo 07
2021-01-07
5/5
super fast,it just takes 10 days delivery from China
Nikson1950
2021-01-02
5/5
I haven't tried it yet but it looks very good, looks good quality
Emailduane
2021-02-06
5/5
Top!!!
Lp Vol Ataev
2020-12-17
2/5
crap product. not worth it.
Mkeita 1980
2020-12-05
5/5
It works really well. Very happy with the purchase.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer