DIY Dukkehus Kit Håndlavet Samlet Hus Romantisk Loftet Model Pædagogisk Legetøj For Børn, Jul, Fødselsdag, Valentinsdag


Tags: diy dukkehus, dukkehus hus, diy kit electron, mini værelse, model træ, kvist, bånd træ dekoration, kylling maske, vintage dukkehus jul, st. valentin.

kr80.64 kr138.99
  • På lager
  • v19883


Bullet Punkter:

1、Romantisk og Retro: Den romantiske og retro Japansk serie små loft leveres med komplet home, herunder en lille pavillon, et køkken, et soveværelse, spisestue, balkon, toilet, varme lys, at nyde et behageligt liv i eftermiddag.

2、DIY Legetøj: cafeen skal samles af sig selv.De dele kan samles med børn i alderen 6 år eller over.Fordi det tilbehør, der er små og nogle venner, kan finde det vanskeligt at samle, men vi giver farve instruktioner, skal du blot følge vejledningen trin for trin, og det vil blive afsluttet snarest.Dette er en skræmmende udfordring, og du vil være glade, når du er færdig.

3、Produkt Størrelse: DIY dukke hus kit størrelsen er 1:24 miniature, færdige produkt størrelse er 29*20.7*22.4 cm, dukke hus materialer omfatter: træ, stof, papir...Alle produkter er fremstillet af høj kvalitet og sikre materiale.

4、Flere Funktioner: I processen med at samle dette produkt, kan det forbedre børns sproglige udtryk evne, stimulere udviklingen af børns organer, koordinere den fysiske funktioner og praksis, sociale aktiviteter, og integrere familie og børn.

5、Perfekte Gave: Miniature dukkehus er en perfekt og meningsfuld ferie (Jul, Pinse og Halloween) og fødselsdag gaver, som kan gives til børn, venner, kærester, familie.Hvis du giver den til en ven eller kæreste og finish, gaven af dig selv, denne gave vil se mere meningsfuld og samleobjekter.

Specifikation:

Navn: fantastisk DIY Dukkehus til Jul, Fødselsdag, Valentinsdag Gave

Materiale: træ, stof, papir, plast, plast, osv.

Vægt: ca 1500g

Det færdige produkt størrelse: om 29*20.7*22.4 cm/11.42*8.15*8.82 i

Produktion sværhedsgrad: ☆☆☆

Produktion tid: 12-24小时

Belysning: med varmt lys LED, med batteri box skifte

Hytte type: medium

Kartonemballage, udsøgt atmosfære, det bedste valg for gaver

Brug lejligheder: lobby, soveværelse, studie, etc., med samlerobjekt værdi

Vigtig note: Lim og batterier er ikke inkluderet i pakken, som de er forbudt fra at være afsendt af luft.Du er nødt til at forberede din egen flydende silikone lim og 2 AAA-batterier.

Packing Liste:

DIY Mini-Hus * 1

Støvhætte * 1

Operation Guide * 1


  • Materiale: Træ
  • Tema: Arkitektur
  • Stil: Europa


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer