Skum til vask Holika Holika Aloe rensende skum 150 ml


Tags: alo vera creme, holika maske, koreanere cosmet, Missha, mad hud, holika serum, Pilaten, holika, creme korea, creme ansigt.

kr44.59
  • På lager
  • v356


Penka Holika Holika Aloe rensende skum er velegnet til hudpleje af enhver type og makeup fjernelse.Produktet renser dybt og efterlader ingen følelse af trykken, nærer, fugter og helbreder på det cellulære niveau.

Brug skum:

I sommeren, for at beskytte ansigt fra ultraviolet og tørring, genoprette forvitret og brændt hud;

Hele året rundt for at støtte den iscenesatte lipid barriere og genoprette hudens elasticitet.

Sammensætning

Grundlag af de midler, der er saften fra bladene af Aloe (99%).Den multifunktionelle komponent frisker og fugter huden, skader heler og lindrer.Aloe-antioxidant: beskytter mod påvirkning af frie radikaler og forhindrer derfor for tidlig ældning.

I sammensætningen af mange plante-ekstrakter.

Lotus extract renser og bleger huden.I kombination med andre midler, skum kan anvendes til at bekæmpe pigment pletter.

Vandmelon-ekstrakt indeholder vitamin B9, der tilpasser teint og genopfriske huden, og pectina, aktivere beskyttende funktioner i huden.

Birk juice forbedrer teint, udjævner overfladiske rynker, gendanner fading hud.

Der er ingen skadelige tilsætningsstoffer i skum; det er pH-balanceret og forårsager ikke allergi.

Release Form

Mængden af 150 ml er lavet af gennemsigtigt plast.Låget er отщелкивающаяся, tætte; forseglet med tynd mærkevarer tape.Dispenseren giver dig mulighed for at styre flow: skum er "fed" i små portioner.

Pakning i form af aloe blad er praktisk at gemme på hylden: låget er flad og stabil.Produktet afløb på væggene, og det er nemt ekstruderet, selv når det slutter.

Lugt og konsistens

Konsistensen er let, jelly-formet, skum er gennemsigtig.Duften er ненавязчивый, ikke kemisk.Det er godt mærkes under proceduren.

Hvordan man bruger

Produktet er pisket med en lille mængde vand til dannelsen af skum (med hænder, mesh eller svamp).Anvend en fugtig ansigt med massage bevægelser og vask af med varmt vand.


  • Mærke: HOLIKAHOLIKA


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer