Ny original til HP DD0X8KHD010 DD0X8KHD000 hdd-kabel-harddisk stik


Tags: sata stik, hdd-hp sata -, stik hdd hp, sata cabl, stik sata usb, stik hdd, dell harddisk stik, kabel for hdd-bærbar computer, hp sata, kabel-laptop hdd.

kr183.82 kr262.56
  • På lager
  • v385


Kontroller billedet af det produkt, der klart af sammenhængen ,sørg for, at elementet er den samme som den oprindelige .

Om os :

Vi er en af de førende laptop komponent leverandører i kina,som har specialiseret sig i eksport af laptop bundkort,især være god til at mærke laptop bundkort ,og i stand til at levere laptop lcd ,værdiboks til bærbar tastatur ,batteri og adapter,vi har vores egen professionelle ingeniør team og reparation service for dig .med den høje kvalitet ,godt udseende og rimelig pris, vores kunder er fra hele verden , Nordamerika ,Sydamerika ,Europa,Australien,Afrika, russisk og så videre .

Package :

Vi vil pakke varen godt .

Betaling :

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Vibeplayer.dk behandles af Alipay.

Forsendelse :

Vi vil afsende ordren i 2-5 dage efter fik betaling .

Vi kan normalt skibet ved Vibeplayer.dk standard shipping , DHL , EMS ,TNT ,UPS og så videre , hvis du foretrækker en anden forsendelsesmetode , bedes du kontakte os ,tak

Feedback :

1.Hvis du er tilfreds med vores varer, Bedes du forlade positiv feedback og 5 stjerner for os .Din positive feedback er meget værdsat.

2.Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget,bedes du Kontakte os først til at løse ethvert problem.Vi vil gøre vores bedste for at levere de bedste produkter og tjenester.Send os en mail og vi vil svare inden for en rimelig tidsramme


  • Pakke: Ja
  • Type: Bærbar computer
  • Mærke: ZYDNLP


Darkeden 023
2020-12-26
5/5
working, good quality

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer