Yetaha 32pcs Motor Undertray Dække Klip, Skruer Bunden Gødningsskærm Skjold Skruer Til VW Golf MK4 for Audi A3 Bora


Tags: vw golf mk4 iv tilbehør, bmw nitte, 2013 jetta, audu a3 8v, jetta mk4, mk4, dashboard vw passat, volkswagen touareg, møtrik plast skrue, trim vw golf 4 mk4.

kr47.84 kr59.82
 • På lager
 • v772


Yetaha 32pcs Motor Undertray Dække Klip, Skruer Bunden Gødningsskærm Skjold Skruer Til VW Golf MK4 for Audi A3 Bora

Funktioner:

100% brand nye.

Motor Undertray Dække Klip Bunden Gødningsskærm Skjold

Materiale: Metal

Dette er for et sæt skruer montering.

Dette er et komplet sæt, og du kan ikke kræve, at alle af dem, men det ville være en god idé at holde noget du ikke har brug for som reservedele

Velegnet Til VW GOLF MK4 BORA

Pakke liste:

32pcs/sæt Undertray Dække Klip Skruer

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din orderafter 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, ASAP.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Vibeplayer.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Vibeplayer.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


 • Item Højde: 0inch
 • Element Vægt: 0.124kg
 • Mærke: Yetaha
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ce
 • Item Længde: 0cm
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model Navn: Klip Til VW GOLF
 • Element Type: Fastener & Klip
 • Materiale Type: plast
 • Item Bredde: 0cm


Aaaalexproa
2020-11-02
5/5
The goods are received fully according to the description
Storm 92
2020-12-22
5/5
Perfect- all included hardware to secure belly pan

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer