Dual Channel Elektrisk Muskel Stimulator Vægttab Body Massager Puls Digital Terapeutiske Tiere Akupunktur Til Lindring Af Smerter +10 Pad


Tags: tens små puder, tens maskine store, brugerdefinerede støv maske, personlige elektriske massageapparat, acupunctur, eletric muskel stimulator, cryolipolysis shockwave terapi, muldvarp pen, mænd muskel stimulator, elektrode electro stimulation.

kr86.60 kr149.30
 • På lager
 • v786


Firs otte

Punkt 1

Hvis du ønsker at købe mere Elektrode pads,kan du klikke på linket nedenfor.

Hvordan bruge (skal læses omhyggeligt, før du køber)

Trin 1:Placer elektroden puder på kroppen(Bemærk: 2-elektrode-pads / 4 elektrode puder skal være tilsluttet på samme tid)

Trin 2:Tilslut elektrode puder til elektroden ledninger og oprette forbindelse til enheden

Trin 3:Start enheden, skal du indstille tilstanden, og justere gear

Hvorfor har du brug for dette massageapparat?

Massageapparatet er baseret på fysik, bionik, biologiske elektrisk, traditionel Kinesisk medicin videnskab af kanaler og soeskende princippet.

Det kombineret med et stort antal af klinisk praksis og vedtaget den moderne mikrocomputer kontrol teknologi, forskning og udvikling af den nyeste generation af sundhedspleje produkter.

Er det ikke kun har den funktion af akupunktur, bump, massage, cupping, massage, scrapbog, tynd krop, men også har unikke immunsystemets regulering af funktion, og opfindsomhed til at udvikle normal temperatur infrarøde spektrum elektrode, gøre terapi effekt mere vidunderlig.

Identitet, Funktion og Terapi Teori:

Denne elektroniske puls massageapparat har forskellige lenitive terapi funktion for symptom på livmoderhalskræft spondyosis, periarthritis humeroscapularis, gigt, stamme af lændens muskler og mv, og det kan afhjælpe perifer nerve lammelse effektivt.Hertil kommer, at denne maskine kan bringe bøjelige massage for hele kroppen på grund af elektrode puder, så det er meget nyttigt til at fjerne træthed, lindre myoser og fremme blodcirkulationen.

Det har multi-funktion af Tryk, Ælte, Vibrere og Dunk.Denne maskine har kombineret terapi funktion til Arm, Fælles, Fod, Skulder, Talje og Ben.Den lave frekvens terapi virker på menneskelige krop om lav puls frekvens strøm, Det gør den menneskelige krop reagere ved sin tilskyndelse til fremme af delvis blodcirkulationen, Styrke justering funktion af nervesystemet, for at nå formålet med at fjerne træthed, lindre hyperinesia, genoplev smerter og dæmpe betændelse og osv.

Kroppens reaktion er at blive gennemført ved en kombineret indsats af nerve og kroppen væske.

Brugsvejledning:

1.Forsigtigt Åbne celle box, sat fire stykker 1,5 V batterier i den, og lukker cellen max. (6V strømforsyning kan også anvendes)

2.Stick elektrode-puder på relevante dele af kroppen, der har brug for at blive masseret, og tilslut derefter gennemføre wire med elektrode puder korrekt.

3.Åbne on-off-knappen i main-maskine, og skitse af arbejder-tilstand under manuel procedure vil blive vist på skærmen.Du kan vælge forskellige terapi-tilstande ( Tryk, Ælte, Vibrere og Bump) bare i henhold til dine personlige præferencer.

4.Behandling hastighed og intensitet, som maskinen kan justeres fleksibelt, kan du finjustere intensiteten knop af de vigtigste maskine fra lavere til højere.

5.Du kan også trykke på knappen ARM", "FÆLLES", "FOD", "SHOULDER", "TALJE" OG "BEN" for at vælge forskellige dele af behandlingen.

6.Standard arbejdstid for den maskine, der er tredive minutter, og maskinen vil automatisk standse, når den løbende arbejder for tredive minutter.Maskinen har også en fem-andet selv-kontrol funktion, og maskinen vil afskære en gang at fjerne elektroden puder fra huden inden for fem sekunder automatisk.

7.Sin dobbelt-kanal system kan gøre to personer til at bruge det på samme tid, og den intensitet og tid kan justeres separat.

8.Når du stopper maskinen, pis sluk gennem omskiftning on-off-knappen, og du nulstille strømmen skifte, når det skal være arbejdet igen.

Bemærkninger:

•Brug aldrig maskinen sammen med den følgende medicinske apparater, såsom impuls regulator, kunstig pacemaker, og blodtryksmanchet maskine.

•Du må ikke sætte en elektrode-puder på det punkt eller precordial regionen, carotis og taljen for den gravide kvinde.

•Alvorligt syge mennesker bør konsultere læge, før du bruger denne maskine.

•Det er ikke tilladt at afmontere, reparere eller genopbygge maskinen.

•Rør ikke ved elektrode-puder med metal stof, som strop, ur, halskæde og m.m., når maskinen arbejder.

•Undlad at bruge maskinen, når du føler dig utilpas eller hud irritation vises.

•Brug ikke maskinen under våde forhold, såsom badeværelse.

•Kast aldrig batterier i ilden.

Specifikationer :

Strømforsyning: DC 6V

Nuværende: 500mA

Frekvens: 1-50Hz

Strøm: ≤3W

Puls intensitet: 20 niveauer

Batteri: AAA Batteri, Ikke Inkluderet

Farve: Hvid/Sølv

Pakken indeholder:(AAA Batterier ikke inkluderet)

* Massager*1

* Elektrode pads*10

* USB-Kabel*1

* Strøm Adapter (US /EU)*1

* Engelsk Brugsanvisning*1

* Tilslutning af kabel*2 (2-vejs)

Opbevaring/Vedligeholdelse:

•Brug en våd klud eller neutral sæbe til at tørre maskine, og brug ikke flygtige væske til at rengøre maskinen, såsom benzen, fortynder eller benzin.

•Holde den væk fra et magnetfelt.

•Hold maskinen langt væk fra åben ild, varme og vand, og lad ikke maskinen i direkte sollys i en længere periode.

•Tag batterierne ud, hvis maskinen aldrig brugt.

Tip: Hvis enheden er tændt, inden for 20 sekunder uden betjening, vil enheden automatisk at lukke ned.

Punkt 2

Produkt beskrivelse

Dette produkt er rettet mod de ældre, som er langsomt begyndt i de nedre lemmer, den midaldrende mennesker, der sidder på kontoret hele året rundt, de unge mennesker, der er foran computeren i lang tid, og forretningsfolk, der rejser hyppigt.Uanset om du giver en gave til en kæreste, en gave til en forælder, en gave til en chef eller en gave til dig selv, vores massage elektrisk udstyr, der er for dig.Dette produkt har dual-frekvens output funktion Funktioner 1. Dobbelt udgang design, familie, par kolleger nyde fysioterapi 2. Digitalt display for retningslinjer for behandling 3. Brug fysioterapi elektroder til at forbedre kroppens kredsløb, lindre smerter og fremmer stofskiftet 4. 6 lokaliteter til genoptræning.Egnet til talje, skuldre, arme, ben, led, fod massage og fysioterapi 5. 4 metoder til behandling af: vibrerende sniper, shiatsu-massage, massage, dunk. 6. 20 intensitet niveauer, der er justeret.Bemærk: følg trin 1 og 2 for 1. Stick den elektrode, der er direkte på huden masseres (medmindre begge elektroder er placeret på kroppens overflade, ellers er behandling ikke er mulig). 2. Sat på strømforsyningen.Tips: 1. Hvis du vil have den engelske version af den nationale vejledning, bedes du kontakte mig og lad din e-mail adresse, efter bestillingen.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at servicere dig, tak! 2. For de russiske købere: Det russiske posthuset spørger ind til det fulde navn på modtageren, så lad os vide, dit fulde navn (tre ord, fornavn, mellemnavn og efternavn), for at give det.Mange tak for dit samarbejde.Opbevaring/Vedligeholdelse bull Brug en våd klud eller neutral sæbe til at tørre maskine, og brug ikke flygtige væske til at rengøre maskinen, såsom benzen, fortynder eller benzin.bull Holde den væk fra et magnetfelt.bull Holde maskinen langt væk fra åben ild, varme og vand, og lad ikke maskinen i direkte sollys i en længere periode.bull Bedes du tage batterierne ud, hvis maskinen aldrig brugt.Produkt parametre: produkt navn:2 kanaler elektronisk puls massageapparat Arbejder mode: 4 tilstande Massage en del: 6 dele Justerbar tid: 30 minutter arbejdsintensitet: 20 gear positioner Strømforsyning DC 6V Nuværende 500mA Frekvens 1-50Hz Power le3W størrelse 164mm*146mm*104 mm Produkt Liste: 1* host enhed 1* engelsk version af den manual 1* strømforsyning (EU/USA) 1*USB-kabel 2* elektrode linje 10*pc ' elektrode


 • Navn: Multifunktionelle Electric Massager Stimulator
 • Anvendelse: Kroppen
 • Standard Spænding: 220V
 • Funktion 1: Genoplev Smerte
 • Mærke: Raiuleko
 • Magt: USB-Strømforsyning Eller AAA-Batteri
 • farve: Hvid/Sølv
 • Adapter: OS/EU Adapter
 • Batteri: Ikke Inkluderet AAA-Batteri
 • funktion 3: Fremme Delvis Blodcirkulationen
 • Funktion 2: Dæmpe Betændelse
 • Intensitet: 20 Niveauer(Justerbar)
 • Størrelse: 153mm*105mm*28mm


Evgenerehtin
2021-02-10
5/5
Working
Arjaana 87
2021-01-19
5/5
Very good product

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer